Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
Pielęgnujemy eko-tradycje
 
 
 

Kulinarne przygotowanie konferencji "Zdrowy i bezpieczny Senior"

22 XI 2015 roku w stołówce internatu odbyło się spotkanie słuchaczy Międzyrzeckiego Uniwersytetu Trzeciego Wieku oraz Stowarzyszenia Emerytów z Trzciela. Konferencję pod hasłem "Zdrowy i bezpieczny Senior" zorganizowali i przeprowadzili pracownicy Starostwa Powiatowego, Policji oraz Szpitala w Międzyrzeczu.
Uczniowie klas technikum żywienia i usług gastronomicznych pod okiem nauczycieli przedmiotów zawodowych zorganizowali dla Seniorów degustację potraw z kasz, warzyw i owoców. Przygotowane z zaangażowaniem i dużą starannością potrawy smakowały wszystkim uczestnikom.
W aranżacji spotkania brali udział: Matuszewska Oliwia, Plucińska Monika, Skręty Weronika, Szudra Simona, Jakubowska Patrycja, Hadryś Alina, Konieczna Nikola, Gasper Mirela, Dudar Aleksandra, Łyżwa Adrian, Stępień Kacper.

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1

 




jubileusz
arimr
pwsz
iung
agronews

oke

kur gorzow

Copyright © 2014 Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego
im. Zesłańców Sybiru w Bobowicku