Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
Pielęgnujemy eko-tradycje
 
 
 

Warsztaty pod hasłem "Zdrowie kochamy, więc o nie dbamy"

W dniach 12 i 14 grudnia 2016 roku odbyły się w naszej szkole warsztaty kulinarne dla uczniów z Gimnazjum nr 1 z Międzyrzecza oraz Trzciela. Współorganizatorem całego przedsięwzięcie była Agencji Rynku Rolnego w Gorzowie Wlkp., z której to środków zostały sfinansowane produkty do przygotowania potraw.

Gimnazjaliści wspólnie z uczniami klasy drugiej Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych sporządzali potrawy i napoje. Uczestnicy przygotowali: sandacza z kaszą gryczaną, gulasz z ziemniakami, naleśniki z budyniem i owocami, koktajle warzywno-owocowe oraz surówki. Na zakończenie warsztatów odbyła się degustacja, wszystkie dania wyglądały i smakowały wyśmienicie.

 
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1   



jubileusz
arimr
pwsz
iung
agronews

oke

kur gorzow

Copyright © 2014 Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego
im. Zesłańców Sybiru w Bobowicku