Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
Pielęgnujemy eko-tradycje
 
 
 

Warsztaty w Kalsku

W ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Lubuskie 2020 młodzież naszej szkoły uczestniczyła w dniach 14-15 października 2017r. w kursie organizowanym przez Lubuski Ośrodek Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych. Uczestnikami warsztatów w KALSKU byli uczniowie Technikum Rolniczego i Technikum Żywienia. Opiekunami warsztatów gastronomicznych SLOW FOOD byli: Anna i Leszek Turos, a tajniki analizy mikrobiologicznej mleka i produktów mlecznych zgłębiali pod opieką Barbary Sroga. Uczniowie przyjemnie spędzili tu czas i z bogatym bagażem doświadczeń wrócili do domu. Dziękujemy wszystkim osobom prowadzącym zajęcia. Do zobaczenia!

Barbara Sroga

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1  

 




jubileusz
arimr
pwsz
iung
agronews

oke

kur gorzow

Copyright © 2014 Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego
im. Zesłańców Sybiru w Bobowicku