Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
Pielęgnujemy eko-tradycje
 
 
 

Targi Gastronomii w Poznaniu

1 października uczniowie kl II, III i IV technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w Międzynarodowych Targach Gastronomii POLAGRA GASTRO oraz Targach Wyposażenia Hoteli INVEST- HOTEL w Poznaniu Ekspozycja targowa była podzielona na strefy tematyczne: - wyposażenie dla gastronomii (wyposażenie sal restauracyjnych i barów, akcesoria gastronomiczne, produkty spożywcze dla gastronomii, kawa i sprzęt kawowy) - wyposażenie hoteli (wyposażenie pokoi oraz łazienek hotelowych, galanteria hotelowa, wyposażenie centrów konferencyjnych i ośrodków szkoleniowych, odzież specjalistyczna oraz obuwie dla gastronomii i hotelarstwa).
Dodatkowo w czasie targów odbywał się największy w Wielkopolsce festiwal żywności eko, slow, tradycyjnej i regionalnej- Smaki Regionów. Swoje wyroby prezentowało około 200 wystawców- lokalnych producentów żywności z całej Polski. Mieliśmy okazję spróbować produktów , które produkowane są metodami tradycyjnymi i odznaczają się wyjątkowym smakiem. Było min. pieczywo, sery wędliny, miody, wędzone ryby, pierniki wypiekane na miodzie lipowym.

gallery1 gallery1   




jubileusz
arimr
pwsz
iung
agronews

oke

kur gorzow

Copyright © 2014 Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego
im. Zesłańców Sybiru w Bobowicku