Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
Pielęgnujemy eko-tradycje
 
 
 

Realizacja projektu ,,Modernizacja kształcenia zawodowego w ZSCKR im. Zesłańców Sybiru w Bobowicku”

Uczniowie kl II technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczą w warsztatach „Nowe formy żywności wygodnej (sous vide) w gastronomii”.
Program warsztatów obejmuje:
- obróbkę, chłodzenie i ocenę produktów przygotowanych metodą sous vide,
- produkcję oraz ocenę przetworów typu nuggets i hamburger,
- przygotowaniem surowców do tworzenia produktów typu żywności wygodnej,
- pakowanie produktów w atmosferze modyfikowanej, nowoczesne systemy utrwalania w niskich temperaturach: cook- chill, cook- freeze, żywność mrożoną oraz technologię IQF.

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1   




jubileusz
arimr
pwsz
iung
agronews

oke

kur gorzow

Copyright © 2014 Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego
im. Zesłańców Sybiru w Bobowicku