Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
Pielęgnujemy eko-tradycje
 
 
 

Podsumowanie warsztatów "Modernizacja kształcenia zawodowego w ZSCKR Bobowicko"

W sobotę 10.11.2018 r. odbyły się zajęcia kończące projekt „Nowe formy żywności wygodnej (sous vide) w gastronomii” w ramach realizacji działań programu "Modernizacja kształcenia zawodowego w ZSCKR im. Zesłańców Sybiru w Bobowicku".

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1  




jubileusz
arimr
pwsz
iung
agronews

oke

kur gorzow

Copyright © 2014 Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego
im. Zesłańców Sybiru w Bobowicku