Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
Pielęgnujemy eko-tradycje
 
 
 

Targi kulinarne Smaki Regionów

Dnia 30.09.2019r. uczniowie klas II, III, IV Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych udali się na wycieczkę do Poznania – naszym celem były Targi Smaki Regionów oraz Muzeum Rogala. Na miejscu uczniowie degustowali i zapoznawali się z regionalnymi produktami.
Po smakowitej uczcie oraz zakupach, całą grupą udaliśmy się na Stary rynek w Poznaniu do Muzeum Rogala. Na miejscu czekało na nas dwóch Panów, którzy przybliżyli nam historię Rogala świętomarcińskiego. Uczniowie brali udział w warsztatach, które związane były z wypiekiem rogalików. 
Warsztaty były ciekawe, pouczające i pyszne.  Na koniec odbyła się degustacja upieczonych wyrobów.
 Po pełnym dniu wrażeń wróciliśmy do domu.

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1  




jubileusz
arimr
pwsz
iung
agronews

oke

kur gorzow

Copyright © 2014 Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego
im. Zesłańców Sybiru w Bobowicku